پوششهای خوراکی
بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو

حمید حسینی؛ علی نجفی؛ سیدحمیدرضا ضیاالحق

دوره 22، شماره 1 ، اردیبهشت 1402، ، صفحه 49-66

https://doi.org/10.22092/fooder.2023.359689.1342

چکیده
  در سال­های اخیر پوشش­های خوراکی با توجه به ویژگی­های عملکردی که دارند مورد توجه زیادی قرار گرفته و برای یک­سری از محصولات غذایی از جمله میوه­ها به­کار رفته­اند. زردآلو از میوه­هایی است که زمان ماندگاری کوتاهی دارد. هدف این پژوهش افزایش ماندگاری زردآلو در دمای یخچال با استفاده از پوشش خوراکی آلوئه­ ورا و بررسی ویژگی­های ...  بیشتر